Svenska kyrkan Trollhättan Besöksadress: Drottninggatan 42, 46133 Trollhättan Postadress: BOX 161, 46124 TROLLHÄTTAN Telefon:+46(520)472900 E-post till Svenska kyrkan Trollhättan

Fair Trade Shop

Kungsgatan 22 i Trollhättan

I Svenska kyrkans butik som ligger mitt emot Folkets Hus finns det det bland annat Fairtrademärkt kaffe, te, kakao, spännande kryddor, chokladkakor, juice, socker, snacks/godis och honung. Dessutom har vi leksaker, hantverk, presenter, smycken, inredning, tvålar och handdukar.

Väljer du Fairtrademärkt skapar du möjligheter till förändring. Du bidrar till att odlare och anställda, med egen kraft, kan förbättra sina arbets- och levnadsvillkor. För vägen ut ur fattigdom är en hållbar handel, som leder till ekonomisk, social och miljömässig utveckling.

Barnarbete tillåts inte hos Fairtrade producenter och det är en handel som baseras på respekt för mänskliga rättigheter och omtanke om miljön.

Det börjar med Fairtrade!

Följ oss på Facebook för tips på bra och fina produkter i vårt sortiment!

I bildspelet nedan kan man se bilder från vårt butik och exempel på produkter i vårt sortiment.