Två barn sitter och pysslar.
Foto: Illustratör Susanne Engman

Välkommen i vår gemenskap

Vecka 3, 16 januari, startar veckoverksamheten igen

Det blir några förändringar med nya grupper som startar och även några nya ansikten bland personalen då vi hälsar våra resurser Elin B och Debora välkomna i gänget.
Först ut är Café Arken som byter dag till måndagar kl 14-16.
Välkomna på fika och en pratstund med Jenny och Debora.

Tisdag 17/1 kl.10.00 - 14.00 öppnar populära Myspys igen i Arken och det är Debora och Elin B som har hand om gruppen.
Mer info till målgruppen kommer närmare startdatum.

Tisdag 17/1 kl 17.30-20.00 är det återigen dags för slöjdcafé i Arken med Hanna Holm. Ta med stickningen eller varför inte symaskin och högen med kläder som behöver lagas!

På måndagar kommer Sjung en stund tillbaka 1 ggr i månaden
Allsång för hälsan tillsammans med Ellinor.

På tisdagar planeras det även för en äventyrsgrupp och på torsdagar ett körprojekt för åk 4-6. Mer info om de spännande nyheterna kommer också det lite senare.

Vi ser mycket fram emot att träffa både nya som gamla deltagare, välkomna till Torps församling!
/Jenny Nordén, arbetsledande diakon och verksamhetsansvarig.

Med medlemskap i Svenskakyrkan - Torps församling
bidrar du till mycket gott i Torp.

Inträdesblankett finns här och det går även att fylla in formuläret nedan,
skriva ut den med dina uppgifter, signera och lämna in den på Pastors eller skicka den till:
Torps församling
Fränstavägen 299
840 12  FRÄNSTA

Dina uppgifter

Var vänlig markera de svar som är aktuella