Foto: Linda Maria Thompson /Ikon

Mötesplatser för vuxna

Många av oss har ett stressigt liv. Andras vardag är ensamhet och tristess. Vi vill att kyrkan ska vara en plats för både vila och aktivitet, gemenskap och avskildhet.

Ta del av våra mötesplatser och träffar. Kom och umgås med andra, fördjupa din tro, lyssna till föredrag och musik, eller ta chansen att bara vara. Vi ses i Tölö, Varla och Älvsåker!

Nyfiken på kristen tro?

Alpha är en grundkurs i kristen tro för dig som vill veta mer. Vi äter lite mat tillsammans och samtalar om allt mellan himmel och jord. Läs mer och anmälan.

LIVSSTEGEN - 12 steg till inre hälsa

Tolv träffar kring sånt som skaver... kanske vantrivsel på jobbet, ett stukat självförtroende eller funderingar kring livets stora frågor. Läs mer.

Bibelsamtal

Har du frågor och tankar kring livet och tron? Vill du dela dina tankar och erfarenheter med andra under ledning av en präst eller diakon? Läs mer!

Notblad i pärm

Sjung i kör!

Gospel eller kammarkör? Vad passar dig? I Kungsbacka-området finns många olika köralternativ.

Café och lunchträffar

Vi möts över en kopp kaffe eller lunch. Du hittar våra caféer och lunchträffar i Tölö, Varla och Älvsåker.

Podd: Vad tänker du?

Vad innebär det att tro på Gud – i praktiken? Är det okej att låta blir att läsa Bibeln, be och gå i gudstjänst om det inte känns relevant? Var med och tänk högt tillsammans med kommunikatör Ingrid Eliasson och Per Jönsson, präst i Svenska kyrkan.