Våga sjunga-kör i Älvsåker

Kanske längtar du efter att sjunga, men är osäker på om du kan eller vart du ska vända dig? Nu finns Våga sjunga-kören där alla är välkomna, oavsett sångvana. Här får du bli vän med och träna din röst varannan onsdag (jämn vecka) kl 19.15 i Älvsåkers kyrka.

Mer körsång i pastoratet

Sjung i kör!

Gospel eller kammarkör? Vad passar dig? I Kungsbacka-området finns många olika köralternativ.

Julkör i Älvsåker kyrka

Älvsåkers kyrkokör

Blandad kör som medverkar i Älvsåkers kyrka, mestadels vid gudstjänster. Torsdagar kl 19-20.30, Älvsåkers församlingshem

Ungdomskör

Kör från 12 år. Vi sjunger, lär oss om musik och tränar våra röster. Kören övar på torsdagar i Älvsåkers kyrka kl 15–16 och medverkar ibland i kyrkans söndagsgudstjänst. Läs mer för anmälan.

Barnkör från 7 år, i Älvsåker

Sång är glädje och gemenskap. Kom och lär dig mer om din röst och musikens grunder tillsammans med andra barn. Onsdagar kl 15-16 i Älvsåker församlingshem.

En pojke med vit skjorta står med notblad i famnen. Personer i svart kostym står runt om.

Kungsbacka gosskör

Är du en kille på 6-13 år som älskar att sjunga? Vill du utvecklas i en duktig och målmedveten grupp? Välkommen att söka till Kungsbacka Gosskör.