Vill du bli medlem?

Alla medlemmar behövs och alla gör skillnad. Ta del av vad kyrkan erbjuder och bidra till vår utveckling och kamp för kärlek, människovärde och livskvalitet.

Nära 66 procent av Sveriges befolkning är medlemmar i Svenska kyrkan och det är vi glada för! Är du inte redan medlem är du varmt välkommen att bli det. Är du osäker på om du är medlem eller har frågor om medlemskap i Svenska kyrkan svarar vi gärna på dina frågor.

Vill du bli medlem kan du ladda ner en Inträdesblankett och skicka den till Tölö-Älvsåkers pastorat, Smidesvägen 34, 434 40 Kungsbacka. Du kan också kontakta vår expedition.