Barn är viktiga

Vi vill att kyrkan ska vara en mötesplats för barn i alla åldrar och ett ställe där föräldrar och andra vuxna kan träffas och dela erfarenheter.

Anmälan till barngrupperna

Babyöppet och Kyrkans öppna förskola kräver ingen anmälan, du är varmt välkommen när det passar dig!

Till övriga grupper behöver du anmäla ditt barn.

Höstens barngrupper

Här anmäler du ditt barn till barngrupper ht22

Klicka för att komma till anmälningssidan

Anmälan krävs för följande grupper:

Tjej som sitter och pysslar vid pysselbord

Barntimmar, 4-6 år i Tölö

NYTT HT 22! Vi leker, sjunger, pysslar och lyssnar på bibelberättelser tillsammans. Fredagar kl 9-11. Startar v36.

Barntimmar, 3-5 år i Älvsåker

Välkommen till en plats för lek, sång, pyssel och bibelberättelser för de lite mindre barnen. Måndagar kl 9-11. Startar v36.

Tre glada små tjejer sitter på golvet.

Kulgrupper, 6-13 år i Älvsåker

Vi gör allt möjligt när vi ses! Vi fikar, pysslar, tävlar, leker, bakar, ser på film och pratar om olika bibelberättelser. Startar v36.

En pojke med vit skjorta står med notblad i famnen. Personer i svart kostym står runt om.

Kungsbacka gosskör

Är du en kille på 6-15 år som älskar att sjunga? Vill du utvecklas i en duktig och målmedveten grupp? Välkommen att söka till Kungsbacka Gosskör. Startar v36.

Barnkör från 7 år, i Älvsåker

NYTT! Sång är glädje och gemenskap. Kom och lär dig mer om din röst och musikens grunder tillsammans med andra barn i höst - sjung i den nya barnkören! Startar v36.

Barnverksamhet som inte kräver anmälan:

Några mammor sitter på golvet med sina bebisar.

Babyöppet, 0-2 år

Föräldrar med barn är välkomna för att fika, sjunga, leka och träffa vänner. Tisdagar kl 9-11 i Varlakyrkan. Sista tillfället för terminen är 7 juni, därefter sommaruppehåll tills v33.

En bebis sitter på golvet och tittar in i kameran genom spegeln framför honom.

Kyrkans öppna förskola, 0-5 år

Låt kyrkan vara ditt vardagsrum någon gång i veckan. På öppna förskolan brukar både barn och vuxna hitta vänner. Finns i både Älvsåker och Tölö. Läs mer.