Foto: Alex Giacomini

Elvakaffet

Välkommen till Elvakaffet som är en öppen samling för damer i alla åldrar! Onsdag den 26 maj kl 11–13 i församlingshemmets trädgård.

Tid: Onsdag den 26 maj kl 11–13
Plats: Hållnäs församlingshems trädgård

Välkommen till Elvakaffet som är en öppen samling för damer i alla åldrar!
Vi samlas utomhus onsdag den 26 maj kl 11–13. Kläder efter väder och vi håller avstånd. Ulla Lander kommer och samlar in kläder som skickas till människor i andra länder, så ta gärna med och lämna! Ta även med dig eget kaffebröd till det goda kaffet som finns på plats. Varmt välkommen.

Carina  Vindeland

Carina Vindeland

Diakon, Tierps pastorat-personal

Mer om Carina Vindeland

Carina Vindeland är en av pastoratets två diakoner och har så varit sedan 2003. Hon rör sig mycket ute i verksamheten men har sin bas på Nathanaelgården i Tierp. Det som ger den största tillfredsställelsen med arbetet som diakon är när man får tillfälle att vara med att göra skillnad. Att man kan hjälpa till att visa på positiva möjligheter för folk i svårigheter. Hon söker sin sinnesro i naturen, gärna på långa hundpromenader.