Dags för konfirmation!

Du är inte ensam om att fundera över livet. Välkommen att bli konfirmand i Tierps pastorat! Läs mer om läsåret 22/23 här.

Konfirmationen är en chans att få utforska både sig själv och andra, testa åsikter och värderingar, diskutera livets små och stora frågor. En chans att få diskutera frågor om Gud och vad tro är, träffa nya människor och lära känna dig själv lite bättre och åka på läger tillsammans.

Vi har två konfagrupper i pastoratet som träffas på varsin plats direkt efter skolan. En grupp träffas i Equmeniakyrkan i Skärplinge och en träffas på Nathanaelgården i Tierp. Du väljer själv vilken grupp du vill vara med i.

Snart ses vi för första gången! Då är även sista anmälningsdag, så kom även om du inte är anmäld och prova på där du kan anmäla dig på plats.

• Tierpsgruppen startar torsdag den 8/9 kl 14.30 på Nathanaelgården i Tierp

• Skärplingegruppen startar torsdag den 15/9 kl 14.00 i Equmeniakyrkan, Skärplinge

• Den 11/9 har vi kickoff för alla kl 10–14, samling på parkeringen vid Tolfta kyrka

Vi ser fram emot att få träffa dig i höst! Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor och funderingar. Klicka på länkarna nedan för att läsa ännu mer om konfirmationen och vad den kan innebära.

Webbanmälan - Konfirmation

Konfirmation, Tierps pastorat

Konfirmation

Konfirmationen är ett erbjudande till dig som är nyfiken på livet och vill veta mer om kristen tro och vad den kan betyda för dig. Genom diskussioner, lekar, övningar, samtal, andakt och gudstjänster möjlighet att fundera över vem du är och vad du tror.