Other languages with Google Translate

Sundsvalls församling Besöksadress: Floragatan 4, 85237 Sundsvall Postadress: Box 222, 85104 Sundsvall Telefon:+46(60)5310100 E-post till Sundsvalls församling

Retreat -Vinterdag i vila

En dag av vila. När naturen sakta väcks till liv efter en lång vinter. Då är du välkommen att stanna upp ett tag och lyssna till ditt inre. Lördag 8 februari 10-17:00, Skönsmons församlingsgård.

Retreat ger dig en möjlighet att för en dag vila i avskildhet och stillhet. Som en reträtt från vardagens alla måsten och krav. Deltagarna är tillsammans i tystnad och stillhet. Under dagen finns ett frivilligt program med bland annat avspänning, meditation, målning och vägledning kring ett aktuellt ämne. Vi fikar och äter lunch tillsammans i stillhet under klassisk musik. Det finns tillfälle för dig som vill ta en promenad, läsa något eller bara vara i all enkelhet. Här får du tid att möta dig själv och dina egna tankar i lugn och ro.

Dagen leds av Tomas Aspenberg, präst och Sara Holmberg, diakon. *Kostnad 150:- inkl lunch.

Anmäl dig här nedan i formuläret senast 31 januari. Har du frågor, ring Sara Tfn: 060-53 10 152.

*Vid avbokning senare än tre dagar innan så debiteras avgiften. Ange ev matallergier vid anmälan. Begränsat antal platser, 20 st.