Fotbollskonfirmation

Ett samarbete med GIF Sundsvall.

Det här alternativet är för dig som vill spela fotboll och konfirmeras samtidigt. Oavsett om du spelar i en klubb eller bara vill hänga med. Utforska om bollen verkligen är rund, provtänk om livet, gör nya erfarenheter, utmanas och motionera med andra. Kyrkan och Gif Sundsvall samarbetar om spelplanen och bollar spelidén för livet. Vi strävar efter att bli hälften tjejer och hälften killar.

Som i alla våra konfirmationsalternativ ingår också här andakter, samtal om de viktiga frågorna, gruppövningar och framförallt ha skoj. Träffarna är i Nacksta församlingshem och Camp Mitthem, Nacksta.

Start: 13 sep

Förträffar: Några under året fram till lägret.

Hemmaläger: 6–15 juli, och 20–23 juli (preliminära datum)

Läger: 16–19 juli (preliminärt datum)

Konfirmation: lördag 24 juli 2021 i GA-kyrkan.

• Ring eller mejla, om du har frågor.
  • Minsta antal i gruppen är 20 och maxantal 40
  • Alla antagna får en bekräftelse och en inbjudan till Inskrivningsgudstjänsten söndag 13 sep 18:00 i GA-kyrkan.

Tomas Jonsson, GIF Sundsvall, Tfn: 070-6172301 tomas.jonsson@gifsundsvall.se

Pether  Bertilsson