Kör och musik
Foto: Magnus Aronsson/IKON

Musik- och körverksamhet

I kyrkan finns en bred kompetens inom sång och musik. Vi har en kör för alla. Hitta din favorit.

Du hittar alla kontaktuppgifter till våra körledare längst ned på sidan.

Young Voices

För dej mellan12-15 år. Vi sjunger ur en bred repertoar av psalm, pop och visa. Välkommen!  Kyrkans Hus onsdagar 16 -17:30. Kontakt Rigmor Berglund.

Ungdomskör

För dej mellan16-18 år. Vi sjunger ur en bred repertoar av psalm, pop och visa. Välkommen!  Kyrkans Hus tisdagar 16 -17:00. Kontakt Rigmor Berglund.

Tritonus

En ung kör för dig mellan 19-25 år. Vi sjunger gospel, pop, psalmer och nutida musik. Vi sjunger i gudstjänster och ger egna konserter. Kyrkans Hus tisdagar 17-18:30. Kontakt Rigmor Berglund.

Mixkören

En av Sundsvalls Gustav Adolfs kyrkokörer för både män och kvinnor. Vi sjunger psalm, gospel, pop och visa. Kyrkans Hus tisdagar 18:30. Kontakt Rigmor Berglund. 

Sundsvalls kyrkokör

En blandad kyrkokör. Inriktningen är tydlig på klassisk kyrkomusik. Vi sjunger i gudstjänster och ger konserter utifrån klassiska sakrala verk. Kyrkans Hus tisdagar 18:30. Kontakt Pernilla Backlund.

Ceciliae vokalensemble

En ensemble med kvinnliga sångare med en åldersfördelning mellan ca 25-45 år. Vi är en mindre ensemble där not- och sångvana krävs. Tyngdpunkten ligger på klassisk och modern musik men även folkmusik och en del annat. Vi sjunger vid gudstjänster och konserter. Kontakt Pernilla Backlund.

Canorakören

Vi är en kör i Skönsmons församling som sjunger allt från klassisk till nutida musik. Vi deltar i gudstjänster och konserter. Skönsmons församlingsgård onsdagar 18:15-20:15. Kontakt Kersti Ålander.

Samklang 

Vi är kören för alla som älskar att sjunga! Här finns inga krav på provsjungning. Vi deltar i både gudstjänster och vid konserter. Kyrkans Hus onsdagar 18:30-20:30. Kontakt Yamandú Pontvik.

Harmonisångarna

En körverksamhet för dig som är dagledig och gillar att sjunga. Vi övar i Skönsmons församlingsgård tisdagar 13:00.