Other languages with Google Translate

Barn- och familjeverksamhet

Här hittar du verksamheter för barn och föräldrar. Både i öppen mötesplats och i anpassade grupper. Välkommen!

Du hittar telefonnummer till kontaktpersonerna längst ned på sidan.

Aktuella datum för alla öppna verksamheter utan anmälan hittar du i kalendern.

Öppet kyrkis

En öppen mötesplatsför barn 0-5 år i sällskap med förälder. Kyrkans Hus, Floragatan 4. Tisdagar 13-15:30. Skönsmons församlingsgård.  Fredagar 9:30-12:00. Kontakt Lina Näsholm. Just nu sommarlov. Start 28 augusti i Kyrkans Hus och 31 augusti i Skönsmon.

Öppet kyrkis för ensamstående föräldrar

Varannan onsdag erbjuder vi ensamstående föräldrar med barn en öppen mötesplats. Vi serverar en lättare middag, sjunger och leker. Kyrkans Hus, Floragatan 4. Varannan onsdag 16:00-18:30. Kontakt Marie Bergman.

Minikyrkan

En öppen mötesplats i kyrkan för barn mellan 0-5 år i vuxens sällskap.
Vi ses i kyrkorummet där vuxna och barn sjunger tillsammans. Efteråt serverar vi ett enklare fika. Sundsvalls Gustav Adolfs kyrka, 10:00 Måndagar. Kontakt Lina Näsholm.

Spädbarnsmusik

Vi erbjuder spädbarnsmusik-grupper för barn mellan 0-17 månader. Träffarna är cirka en och en halv timme, då vi sjunger fikar och leker. Varje termin utgår en inbjudan till dej som är förälder och bor i någon av våra församlingar.  Vi har grupper i Skönsmons församlingshem, Kyrkans hus och Nacksta församlingshem. Kontakt Eva Bjerke.

Musiklek

Barn, 5 år sjunger och leker med musik tillsammans med dig som förälder. Skönsmons föramlingsgård. Onsdagar17:45-18:30. Kontakt Eva Bjerke.

Körlek

Barn fr. förskoleklass till åk 2 sjunger, spelar och lär sig glädjen i musik. Barnen förbereds inför att sjunga i kör. Skönsmons församlingsgård. Tisdagar17:30-18:30. Kontakt Monica Turesson.

Barnkör

Kör för barn boende i Sundsvalls församling. Skönsmons församlingsgård. Tisdagar 17:45-18:45 Åk 3-6. Kontakt Marie Bergman.

Bunnemetoden

En verksamhet för barn och unga med funktionsnedsättning. En mänsklig och musikalisk utveckling. Musiken växer fram genom instrument med färgkoder och blir musikaliska pärlor. Kyrkans Hus, Floragatan 4. Måndagar & Torsdagar 15:30-16:30 Kontakt Marie Bergman.

Miniorer

Barn i åk 1-2. Nacksta församlingshem, Sallyhillsvägen 11. Onsdagar och Torsdagar 14:00-16:30. Kontakt Lina Näsholm.

Juniorer

Barn åk 3-4. Nacksta församlingshem, Sallyhillsvägen 11. Måndagar och Tisdagar 14:00-16:30. Kontakt Lina Näsholm.

Arken

Ungdomar åk 5-7,  vi pratar, spelar spel, ser film och gör utflykter med utomhusaktivitet. Nacksta församlingshem, Sallyhillsvägen 11. Tisdagar17:30-19:30. Kontakt Lina Näsholm.

Marie Bergman

Direkt: 060-5310129