Inbjudan till sorgegrupp

Nu har november knackat på och stigit in genom dörren.  Alla helgon är till helgen och vid Stöde kyrkas begravningsplats har det börjat tändas ljus, som när mörkret faller gnistrar som små stjärnor.

Den här tiden på året bjuder vi in till samtal runt sorg och död och hur livet går vidare, efter ett avsked. Just att få prata med andra om sin sorg - dela det med någon som upplevt samma sak, skapar en alldeles speciell gemenskap, som i sig kan vara läkande.

I Stöde församling finns  två möjligheter för de, som förlorat någon under året. Dels att delta i en sorgegrupp, dels att enskilt samtala, på telefon, eller i ett fysiskt möte. Sorgegruppen pågår under några månader. Vi  träffas vid 7 tillfällen och vi anpassar dem efter gruppens behov. Vi ses här i Stöde, i någon av de fina lokaler vi har att tillgå. Datum och tider för träffarna meddelar vi när vi ser hur gruppen är sammansatt. Vi som leder gruppen är Eva Zetterqvist, diakoniassistent och Ingrid Stillström, församlingsherde.

Vill du istället ha ett samtal så går det också bra.

Du anmäler dig som intresserad på mail: stode.forsamling@svenskakyrkan.se

Vill du veta mer så är du välkommen att antingen ringa mig Eva 076 119 5163, eller maila: eva.zetterkvist@svenskakyrkan.se

Varmt välkommen med din anmälan.