Höststart

Nu drar våra grupper snart igång. Välkommen!

Vecka 37 startar våra barn- och ungdomsgrupper samt körer. För mer info om tid och plats kolla hemsidan vad som gäller för just din grupp.

Från och med den 12 september så firar vi, varje onsdag, Veckomässa i Pålsboda kyrka kl 18.00.

Pålsboda scoutkår startar sin verksamhet vecka 36 i scoutstugan som vanligt.

Haddebo kyrkliga syförening startar under vecka 34.

Måndag den 3 september kl 18.30 Startar Stickcaféet i Sockenstugan, Sköllersta och träffas varannan måndag.

Första träffen för Öppet Hus i Kyrkhaga Hjortkvarn är onsdag 12 september kl 14.00 och träffas varannan onsdag.

Hoppas vi ses!