Va med och sjung i Karnevalskören!

19 februari kl 14.00 har vi en festlig karnevalsgudstjänst i Skanörs kyrka med den här fantastiska projektkören samt två av församlingens barnkörer. Vi kommer att sjunga 3st sånger + några psalmer. Vi träffas på onsdagar kl  18.00-19.00 i Skanörs församlingshem dessa datum: 1/2, 8/2, 15/1. 19/2 träffas vi kl 12.00 och repeterar med kompet.


Du behöver inte ha någon vana av körsång eller kunna läsa noter. Alla är välkomna oavsett sångvana och ålder.


Körledare är Frida Johansson och om du har några frågor så tveka inte att höra av dig. frida.johansson4@svenskakyrkan.se

 

Därför har vi en karneval

Genom att ställa till med fest vill vi uppmärksamma att vi snart går in i den del av kyrkoåret som kallas fastan. Bön och fasta har funnits i alla tider. Kristendomens syn på fastan har sitt ursprung i att Jesus själv fastade i öknen under 40 dagar. Därför inleds fastan i Svenska kyrkan på Askonsdagen, i år den 6 mars, och varar också i 40 dagar fram till Påskdagen.


Fastan är en tid för eftertanke och stillhet. En tid då vi kan värna om våra medmänniskor men också om oss själva. En tid då kärleken och omsorgen om varandra får stå i centrum. Kan jag avstå från något till förmån för min nästa?


Det kan vara så enkelt som att ge av sin tid till någon. I samband med fastan startar Svenska kyrkan också sin fasteinsamling.

 

 

Anmäl dig genom formuläret nedan!

 

 

Just nu fungerar inte formuläret, maila din anmälan till frida.johansson4@svenskakyrkan.se tills vidare!

 

Om du har sjungit i kör innan, vilken stämma sjöng du då?

För och efternamn

Personnummer

Allergier/Matpreferenser