Öppet hus och andra aktiviteter

Inom församlingen har vi många aktiviteter för barn, ungdomar och vuxna i alla åldrar. Aktiviteterna genomförs ofta av engagerade medlemmar genom ett ideellt arbete. Det gäller schemalagda barn- och ungdomsträffar, öppet hus, seniorträffar, utflykter och speciella möten samt våra julbasarer.


Våra Öppna hus är mycket välbesökta. Programmen har varierande innehåll och ofta är det inbjudna gäster som delar med sig av sina erfarenheter och upplevelser. Vi har också sång- och musikaftnar, film-, familj- och temakvällar.
Vi träffas och äter en gemensam lunch. 
Varmt välkommen till samvaro med gamla och nya vänner om du är dagledig. Kom gärna med förslag till planerade eller spontana aktiviteter som vi tillsammans kan glädjas åt.

Seniorluncher i Zürich

Läs mer om programmen.

Programmen börjar kl. 19.00 och kostnaden för måltiden är 15 CHF - om inte annat anges. 

Varannan torsdag kl. 17.00-21.00 är vi i församlingshemmet, Kurvenstrasse 1. Vi umgås och äter en enkel måltid som är framdukad från kl. 18.00.

Öppet hus i Zürich

Vi gör återkommande olika utflykter, oftast i samband med en gudstjänst. Här kan du hitta information om kommande utflykter och speciella möten. Varmt välkomna!

Utflykter/speciella aktiviteter

Läs mer om programmen. 

Programmen börjar kl. 19.00.

Varannan onsdag kl. 18.00 - 21.00 är vi  i församlingshemmet i Zinzendorfhaus, Leimenstrasse 10, där vi efter programmet umgås över lite ost och vin.

Öppet hus i Basel