Luncher och fikor i Zürich och Basel

Välkommen på någon av våra populära luncher eller fikor! Vi ses för lunch i Basel torsdagen den 11:e maj, för lunch i Zürich tisdagen den 16:e maj och för fika i Zürich torsdagen den 25:e maj. Hoppas vi ses!

En person med ugnsvantar tar ut en plåt med två nybakta bröd ur ugnen.

Torsdagsluncher i Basel

Nu har vi glädjen att bjuda in till lunch igen! Torsdagsluncherna är för alla att ses för en trevlig måltid och härligt umgänge. Vi håller till i församlingshemmet i Zinzendorfhaus, Leimenstrasse 10, gårdshuset, Basel. Vi träffas 12:30–14:30. En vanlig lunch kostar CHF 10.–, en lunch med vin 15.– CHF. Anmälan till lunchen till chr.scherer@bluewin.ch. Varmt välkomna! Klicka här för mer info och för vårens program.

Tisdagslunch i Zürich

Varmt välkommen till samvaro med gamla och nya vänner. Tisdagsluncherna i församlingshemmet i Zürich har varit en populär samlingsplats för många genom åren. Vi äter svenskinspirerad mat och umgås.

Torsdagsfika i Zürich

Torsdagsfikat har länge varit en uppskattad mötesplats i Zürich. En plats dit man kan komma som man är, serveras en svensk fika och träffa nya och gamla vänner. Just nu har vi inga planerade datum men om du vill ordna en torsdagsfika, hör av dig så hjälps vi åt att skapa en levande mötesplats i församlingshemmet i Zürich.