Julförsäljning i Zürich

Tack alla ni som har stöttat församlingen genom att handla juliga varor i församlingshemmet i Zürich. Även om vi inte kunde ordna någon basar som vanligt i år är vi glada över att ha kunnat sprida julstämning i en mindre skala genom vår julförsäljning. Det allra mesta är nu slutsålt, men kontakta oss om du vill köpa en Sverige-kalender inför det nya året. Du når oss via zurich@svenskakyrkan.se eller på 044-362 1580.

Skänk en gåva

Julbasaren är en av församlingens viktigaste inkomstkällor och eftersom försäljningen är begränsad i år behöver vi din gåva extra mycket.

Öppettider

Vi har inga fler ordinarie öppettider för julförsäljningen, men du kan höra av dig till oss via zurich@svenskakyrkan.se eller 044-362 1580, så kan vi bestämma en tid när du kommer förbi för att handla de sista vörtkryddorna eller en söt tomte att ge bort inför julen.

Sortiment på Julbasaren

Vackert svenskt julpynt, Sverigekalendrar till dig själv eller som julklapp, julmust och kryddor. Missa inte chansen att ta en liten bit av Sverige hem till dig.

Kontanter och kassar

Vi tar betalt i kontanter och blir glada om ni tar med er en egen kasse att bära hem varorna i. Tack för hjälpen!

Trygg trots Corona

Vi följer noga utvecklingen och myndigheternas rekommendationer och justerar upplägg och åtgärder allt eftersom.

Handla hemifrån

Är du sugen på juliga godsaker eller stämningsfullt julpynt men vill undvika att träffa människor utanför din närmaste krets? Då kan vi hjälpa dig.