Play: Följ stjärnan - ett trettondagsdrama

Nyhet Publicerad

Tre män? med lustiga hattar och dyra presenter, en stjärna på himlen, ljuv musik och mötet med ett nyfött barn som förändrade världen. Följ med på en spännande resa till Betlehem (misstänkt likt Sävar) i årets digitala trettondagsdrama.

Du kan se trettondagsdramat både här och på församlingens Facebooksida från och med klockan 10.00 på trettondagen (6 januari). Dela den gärna i sociala medier så får fler chansen att se den.

Julinsamlingen till ACT Svenska kyrkan går mot sin avslutning och din gåva behövs. Swisha direkt till 9001223 eller klicka på bilden här nedanför så får du veta mer.

Kontaktperson

  Mer Play

  Therese Hamrén håller fram armbandet frälsarkransen.

  Play: Pilgrimsvandra med frälsarkransen

  Vill du få lite draghjälp att hitta ett regelbundet böneliv och dessutom få komma ut i naturen? Följ med Therese Hamrén från Umeå när hon pilgrimsvandrar tillsammans med frälsarkransens pärlor.

  Play: Nyårshälsning från klocktornet i Sävar, 31 december 2021

  Församlingens präst Jonas Nording sänder en nyårshälsning om ett hoppfyllt 2022 med sin egen version av Tennysons Nyårsklockan. Gott nytt år önskar Sävar-Holmöns församling!

  Play: Hemmagudstjänst från Klockarbacken, söndag 16 maj 2021

  Vem är Hjälparen och varför kan det vara så svårt att ta emot hjälp. Välkommen till en digital friluftsgudstjänst från Klockarbacken i Sävar där du bland annat får hör sång av Marielle Karlsson och Marina Karlsson.

  Prästen Johanna Forsgärde predikar i Sävar kyrka

  Play: Hemmagudstjänst från Sävar kyrka, söndag 25 april 2021

  Vägen till livet, är söndagens tema. Men vilket liv och vems? Är det mitt, ditt eller någon annans det är frågan om? Och vad är det för väg? Välkommen att vara med och fira hemmagudstjänst från Sävar kyrka.

  Play: Påskdagsgudstjänst, 4 april 2021

  Årets påskdagsgudstjänst liknar ingen annan – pandemin gör att den flyttat hem till församlingsbor runt om i hela Sävarådalen. Men vi börjar i Sävar kyrka där pastor Frida Hägglund hälsar välkommen!

  Play: Altaravklädning i Sävar kyrka, skärtorsdag 1 april 2021

  Var med i de högtidliga förberedelserna inför långfredagen när altaret kläds av och altarskåpet stängs. Den som någon gång hört altarskåpet i Sävar kyrka stängas glömmer det inte.