Sommarmusik

Sommarmusik i din telefon, platta eller dator!

Helgmusik 14-15 augusti

Denna helg får njuta av ”helgmusik” i form av "All den skönhet jorden bär" med EvaMarie Agnelid, sång, Katja Själander, sång/piano och Mats Agnelid, trombon.

Helgmusik 7-8 augusti

Denna helg får njuta av ”helgmusik” i form av "Se på din värld " med en ensemble från Alicia och Diskantkören under ledning av EvaMarie Agnelid.

Helgmusik 31juli -1 augusti

Denna helg får njuta av "Ta av dig skorna" - helgmusik med en ensemble från Saltsjöbadens kyrkokör under ledning av Katja Själander

Helgmusik 24-25 juli

Denna helg får njuta av ”helgmusik” i form av "Trädet" med en ensemble från Alicia och Diskantkören under ledning av EvaMarie Agnelid.

Helgmusik 17-18 juli

Denna helg får njuta av ”helgmusik” i form av "Ave Maria" med en ensemble från Alicia och Diskantkören under ledning av EvaMarie Agnelid.

Helgmusik i juli

Denna helg får njuta av ”helgmusik” i form av "Bedårande sommarvals" och "Jag vet en dejlig rosa" med sångare från Saltsjöbadens kyrkokör under ledning av Katja Själander.

Helgmusik "Bli kvar hos mig"

Denna helg får njuta av ”helgmusik” i form av ”Bli kvar hos mig ” med ensemble från Saltsjöbadens kyrkokör under ledning av Katja Själander.

Helgmusik 5-6 juni

Denna helg får njuta av ”helgmusik” i form av ”Jorden kan du inte göra om” med ensembler från Alica och Mats Agnelid på trombon. I ”Se på din värld” får vi lyssna till Diskantkör och ensembler från Alica. Allt under ledning av EvaMarie Agnelid.

Vi går på promenader

En lovsång till vårt sköna Saltsjöbaden! I denna somriga musikvideo tar Saltarkören under ledning av Katja Själander oss med runt om i Saltsjöbaden! (Text: Ann Kusoffsky. Original Britta Gustafsson)