Messy church med Barnbibelutdelning!

Alla barn som föddes 2019 får en barnbibel torsdag 23 november!

Torsdag 23 november kl. 16.30-18.30 i Kareby församlingshem

Välkommen till en annorlunda gudstjänst som passar alla åldrar!

Vi börjar med fruktstund, sedan pysslar vi eller gör någon aktivitet tillsammans. Därefter har vi en samling i kyrkan där vi får lyssna på en bibelberättelse, sjunga och be tillsammans. Under samlingen får alla barn som fyllt eller fyller fyra år under 2023 en barnbibel i present av församlingen. Bibeln innehåller många spännande berättelser och härliga bilder. Den passar bra både till högläsning och att för barnet att bläddra i på egen hand. Sist men inte minst äter vi mat tillsammans!

Barn som fyllt fyra år men inte fått någon Barnbibel får såklart också en sådan! Fyll i det i anmälningsformuläret nedan i så fall!

Yngre och äldre barn är förståss också varmt välkomna! Messy church är till för alla!

Anmäl er gärna i formuläret nedan så att vi kan beräkna mat och biblar. Vill du inte fylla i formuläret får du gärna kontakta Helen Hermansson (diakon) eller Kristofer Strid (präst). Kontaktuppgifter finns nedan.

Hoppas vi ses!