Dela Livet!

Församlingsdagar i Romelanda

Livet är till för att delas med andra. Vi behöver andra människor omkring oss, både för att ta emot och ge vidare. Jesus är Livet (Joh 11:25; 14:6) med stort L. Från Honom får vi ta emot det eviga Livet vilket vi också får dela med andra. Det är väl värt att berätta om för fler.  

25 februari

Predikan och föredrag från denna dag finns tillgängliga på vår podcast och kanal på Youtube

10 mars - anmäl helst senast måndag 4 mars

Denna dag fokuserar vi på att dela Livet med varandra. Man kan säga att första söndagen handlar om församlingens UT i triangeln och denna söndag om församlingens IN. Vi börjar med mässa kl. 10 och Peter Stenman predikar kring detta utifrån Rom 12. Efter gudstjänsten är det inte vanligt fika i församlingshemmet. Kyrkfikat är istället hemma hos varandra. 

Var och en anmäler sig nedan via formuläret till kyrkfikat den dagen. De som vill vara värdar kan kryssa i det, vill man hellre komma som gäst går det också utmärkt. Sedan delas alla som anmält sig upp i grupper hos olika personer och träffas där tillsammans. Dels blir det ett tillfälle att lära känna några nya personer och dels några som man kanske redan känner. Det blir ett tillfälle att umgås, och man kommer få med några enkla frågor från predikan som man kan samtala utifrån om man vill. Det här blir trevligt och roligt!

Anmälan för Dela Livet kyrkfika hemma hos varandra 10 mars