Allt som händer i sommar

Sommarkyrka, pilgrimsvandringar, våffelcafé, guidning i våra kyrkor, gemenskap, sång & musik ... här hittar du allt om vad som händer i sommar.

En handplockad bukett står mot en röd husvägg.

Sommarkyrka på Havsbadet

Havsbadskyrkan är en oas mitt i sommarlivet på Piteå havsbad. Här hittar du vårt våffelcafé. På plats finner du ofta ungdomar från sommarkyrkan. Här finns även alltid pysselbord för barn, pingisbord, badminton och ett varierat utbud av musikunderhållning, föreläsningar, allsång och andra dag- och kvällsarrangemang. Välkommen!

Öjeby kyrkstad

En kulturskatt att vara rädd om och bevara för framtida generationer. Här hittar du museét Gammelgården, Visningsstugan, Kyrkstadscafeét i S:t Mary-huset och Öjeby kyrka. Sommartid finns guide på området.

En grupp människor vandrar på led genom skogen.

Sommarens pilgrimsvandringar i Piteå

Pilgrimsvandring är ett sätt att i den yttre resan även göra en inre resa där man söker sig själv och de goda värdena i livet. Välkommen till sommarens olika pilgrimsvandringar i Piteå.

Hjälp Smulan hitta sina kompisar!

Kyrkråttan Smulan behöver hjälp att hitta sina vänner. Upptäck Öjeby kyrkstad i sommar! En levande kulturskatt för alla åldrar. Kartor finns på plats från 12/6.

Guidning och guidade turer

Under sommaren finns en guide på plats i Öjeby kyrkstad och i Piteå kyrka för drop in-guidning samt guidade turer. Övriga tider på året går det att boka tid för guidning.

Ett par händer som håller i en mobiltelefon som visar Kyrkguiden.

Ladda hem Kyrkguiden gratis!

Med appen Kyrkguiden kan du hitta till Piteå församlings kalender med hjälp av mobiltelefonen. Kyrkguide-appen är gratis och finns för både iPhone och Android.