Ungdomar som hoppar i bakgrunden vatten

Ungdomsverksamhet i Nikolai

Ändrad

Här kan du läsa mer om mötesplatserna i Nikolai församling för dig som är ung och vill umgås med andra och fundera över livet. Välkommen!

Händer

SKUNK, ungdomsgrupp i Nikolai, torsdagar kl. 18.00

Vad händer efter konfirmationen? Vart tar man vägen då? Får jag vara med även fast jag inte är konfirmerad? Självklart får du vara med! SKUNK - Svenska kyrkans unga i Nikolai församling, Örebro, vill erbjuda dig som är ung en mötesplats för att umgås med andra och fundera över livet.

Unga vuxna i Nikolai, tisdagar kl. 18

Är du ung vuxen och vill träffa andra för att prata om tro och om livet? Här finns en grupp för dig som träffas på tisdagar i Nikolai Prästgård, Nikolaig. 8. Välkommen du också!

Händer som tillsammans formar ett hjärta i bakgrunden vatten

Ung ledare i Nikolai

Vi behöver dig som vill vara ung ledare i konfirmandgrupperna i Nikolai församling. Passa på att träffa nya och gamla kompisar, öva dig i att vara ledare, samtala, leka och ha kul!

Glada ungdomar som tittar in i kameran.

Hitta konfirmation

Sök efter en konfirmationsgrupp eller ett konfirmationsläger som passar dig och dina intressen.

Bilden visar S:t Nicolai kyrka och rörelse på stan. Konfirmander är på festen "Inte som du tror".

S:t Nicolai kyrka

Varmt välkommen till S:t Nicolai kyrka, en citykyrka i centrala Örebro. Kyrkan byggdes på 1200-talet och har 352 sittplatser. Kika runt i kyrkan genom att klicka i bilden längre ner på sidan.

Bilden visar S:t Nicolai kyrka i centrala Örebro och ett ballongsläpp.

Nikolai församling

Varmt välkommen till vår levande, öppna citykyrka i Örebro! S:t Nicolai kyrka ligger vid Stortorget i centrala Örebro och här möts tusentals människor varje vecka. Några kommer in i kyrkan för att tända ett ljus, andra för att besöka Café Nikolai och vår populära barnverksamhet, vi har ett rikt och stort ungdoms- och konfirmandarbete och ett härligt musik- och gudstjänstliv.

Nikolai församling

Adress:
Nikolaigatan 8

Telefon: Informationsservice: 019-15 45 00
öppet mån–tors kl. 9–17, fre 9–16. Lunchstängt mån-fre 12–13.

E-post: orebronikolai.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Nikolai församling

Till Nikolai församling på Facebook

Församlingens kyrka: