Mamma med barn

Barnens kyrka i S:t Nicolai kyrka, start 23/8

Ändrad

På Barnens kyrka i S:t Nicolai kyrka deltar du som vuxen tillsammans med ditt barn. Varje träff har ett eget tema med kort andakt, sångstund, aktivitet och pyssel. Vi avslutar alltid med fika och fri lek. Välkomna!

Höstens datum:

• 23/8, 6/9, 20/9, 4/10, 15/11, 29/11 och 13/12 kl. 10.30 - 11.30.
Mjukisgroda hänger på lina

För barnen i sommar i Nikolai

S:t Nicolai kyrka och Café Nikolai håller öppet hela sommaren. Alla Små och Stora är välkomna och här kan du läsa mer om vad som finns för barnen i sommar i Nikolai!

Kyrkråttan – öppen förskola i Nikolai

Kyrkråttan är Nikolai församlings öppna förskola. Här kan du komma med ditt barn för att leka och umgås med andra familjer. På Café Nikolai i anslutning till lekrummet finns det fika och lättare mat att köpa. Mikro finns till medhavd mat. Under perioden 10/6 - 16/8 är det öppet måndag - torsdag 12 - 16 och fredag 10 - 14. Under sommaren finns också uteservering och leksaker i trädgården.

Sommarcafé på Café Nikolai 10/6 - 29/8

Välkommen till Café Nikolai i Prästgården, Nikolaigatan 8, Örebro. En mötesplats med hembakat fika och en varm atmosfär!

Barn och juniorer i Nikolai

Gruppverksamheterna för barn och juniorer i Nikolai församling har paus över sommaren. Läs mer om vad som finns för barnen i sommar. Välkommen tillbaka till verksamheterna till hösten.

Tecknade noter

Musik för barn och unga i Nikolai

I Nikolai församling finns musikstunder och körer för barn och unga i olika åldrar! Välkommen!

Nikolai församling

Adress:
Nikolaigatan 8

Telefon: Informationsservice: 019-15 45 00
öppet mån–fre 9–16. Lunchstängt mån-fre 12–13.

E-post: orebronikolai.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Nikolai församling

Till Nikolai församling på Facebook

Församlingens kyrka: