Mamma med barn

Barnens kyrka i S:t Nicolai kyrka

Nyhet Publicerad Ändrad

Barnens kyrka träffas i S:t Nicolai kyrka följande datum under våren 2023: 13/1, 10/2, 10/3, 14/4 och 5/5 kl. 10-11. Välkommen!

Barnens kyrka är en stund i kyrkan för barn och deras vuxna med sång och berättelser där vi upptäcker kyrkan tillsammans. Efteråt kan man leka och umgås på Café Nikolai i Prästgården. Här finns möjlighet att köpa fika, paj, pannkakor m.m. eller så tar man med sin egen mat, microvågsugn finns.

Kyrkråttan – öppen förskola i Nikolai

Kyrkråttan är Nikolai församlings öppna förskola. Här kan du komma med ditt barn för att leka och umgås med andra familjer. På Café Nikolai i anslutning till lekrummet finns det fika och lättare mat att köpa. Mikro finns till medhavd mat. Öppet måndag, tisdag och torsdag kl. 12-16, fredag kl. 10-14. Stängt för terminen - öppnar igen den 9/1-2023.

Café Nikolai i Nikolai Prästgård

Café Nikolai är en mötesplats mitt i stan med hembakat fika och god stämning. Caféet har öppet måndag, tisdag, torsdag kl. 12-16 och fredag kl. 10-14. Stängt för terminen - öppnar igen 9/1-2023.

Barn och juniorer i Nikolai

Välkommen till verksamheter för barn och juniorer i Nikolai församling.

Tecknade noter

Musik för barn och unga i Nikolai

I Nikolai församling finns musikstunder och körer för barn och unga i olika åldrar! Välkommen!

Nikolai församling

Adress:
Nikolaigatan 8

Telefon: Informationsservice: 019-15 45 00
öppet mån–tors kl. 9–17, fre 9–16. Lunchstängt mån-fre 12–13.

E-post: orebronikolai.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Nikolai församling

Till Nikolai församling på Facebook

Församlingens kyrka: