Foto: Maria Idosdotter Nilsson

Information vecka 16

Nyhet Publicerad

Just nu när allt inte är som vanligt hälsar vi alla välkomna att fira Gudstjänst med oss via Radio Nybro.

På söndag den 19 april sänder vi från Nybro kyrka med start kl 18.00. Du hittar Radio Nybro på 98.1 MHz. Från och med måndag kan du även hitta gudstjänsten på vår hemsida: www.svenskakyrkan.se/nybro.

Kyrkans klockor ringer på utsatta gudstjänsttider i alla våra kyrkor. Någon finns på plats i kyrkorummet - i bön för världen, vår bygd och oss själva. Delta gärna i denna bön från ditt hem.

I alla våra kyrkor ringer klockorna varje dag kl 17.00. Stanna upp i steget och be en bön för nära och kära, sjuka, sörjande, sjukvårdspersonal och beslutsfattare.

Dop, vigslar och begravningar som bokats eller bokas genomförs,
utifrån det läge som just nu råder, som planerat.

Vi välkomnar alla till en stund av enskild bön och stillhet.
Våra kyrkor är öppna dagligen kl 08.00-15.00

Behöver du hjälp?
Behöver du hjälp med livsmedelsinköp eller längtar efter någon att prata med? Då kan du ringa kommunens tel nr 0481-458 01. Nybro pastorat organiserar hjälpen som ideella medarbetare från Svenska kyrkan och lokala idrottsföreningar utför.

Våra präster och diakoner finns som vanligt för enskilda samtal och själavård.

Expeditionen i Ansgarsgården, Nybro är stängd för fysiska besök men det går bra att ringa 0481-429 00 eller maila: nybro.pastorat@svenskakyrkan.se