Vi söker kyrkogårdsarbetare-säsongsanställning

Vi söker säsongsanställda kyrkogårdsarbetare/vaktmästare för anställning mellan den 2 april och 3 november. Välkommen med din ansökan.

Arbetsuppgifter: Skötsel av kyrka, kyrkogård och församlingshem samt tjänstgöring vid gudstjänster och kyrkliga handlingar.

Kvalifikationer: Arbetet kräver vana vid trädgårds- och parkarbete samt lokalvård. Kunnighet när det gäller mindre reparationer betraktas som en merit. Du behöver körkort och tillgång till egen bil.

Upplysningar: Kyrkogårds- och fastighetschef Sören Mårtensson, soren.martensson@svenskakyrkan.se, 0500-38 15 10 eller 0708-74 11 10.

Facklig företrädare: Kommunal Vänerväst Catarina Eng Karlsson 010-442 85 63.

Ansökan: Skicka din ansökan till kyrkogård- och fastighetschef soren.martensson@svenskakyrkan.seSenast den 16 februari.