Vi söker kyrkogårdsarbetare

Säsongsanställning 1 april till 1 november 2019.

Arbetsuppgifter: Skötsel av kyrkogård och församlingshem samt viss tjänstgöring vid gudstjänster och kyrkliga förrättningar.

Kvalifikationer: Arbetet kräver vana vid trädgårds- och parkarbete samt lokalvård. Kunnighet när det gäller mindre reparationer betraktas som en merit. Du behöver körkort och tillgång till egen bil.

Upplysningar: Kyrkogårds- och fastighetschef Sören Mårtensson, soren.martensson@svenskakyrkan.se, 0500-38 15 10.

Facklig företrädare: Kommunal Vänerväst, 010-442 86 03.

Ansökan med löneanspråk märkt ”Säsongsanställning” sänds till: Norra Billings pastorat, Väringsvägen 26, 541 76 Väring. Eller via e-post till soren.martensson@svenskakyrkan.seSenast den 1 mars.