Välkommen att hämta din dopängel

Nyhet Publicerad

Söndag 6 februari kl. 13.00 eller kl. 15.00 inbjuds du och ditt barn till dopfest och ängelhämtning i kyrkan.

Under det gångna året har ditt barns ängel prytt dopträdet i Margaretakyrkan. Söndagen den 6 februari kl. 13.00 och 15.00 är det en liten familjegudstjänst där alla barn som döpts under 2021 hälsas varmt välkomna tillsammans med sin familj. Efteråt blir det tårtkalas i salarna.

För att vi ska kunna göra detta tryggt och smittsäkert erbjuder vi två olika tillfällen. Det är begränsat antal platser och ni behöver anmäla er.

Hur anmäler vi oss?
Skriv ett mail och ange vilken av gudstjänsterna ni vill komma på ( kl.13.00 eller 15.00), hur många ni är och eventuella allergier. Anmälan skickas till ami.hall@svenskakyrkan.se senast 2 februari.

Har du några frågor går det bra att höra av dig till Ami på ovanstående adress.