Foto: Maria Sääw

Inte som du tror - festen!

Festen för dig som börjar åttan i höst eller redan är konfirmerad i Landskrona, Häljarp eller Kvistofta församling under 2021/2022! Se bilder från årets fest här!

Allt fler ungdomar vill bli konfirmander hos Svenska kyrkan i Landskrona och det tycker vi är jätteroligt. Varje år erbjuder vi in till flera nya grupper, med olika typer av inriktningar – t.ex. estet och resekonfa!

Ett sätt att bilda sig en egen uppfattning om vad konfirmation är och kan vara, är att komma på Landskronas första  ”Inte som du tror”- fest den 2 juni i och utanför Sofia Albertina kyrka. Festen vänder sig både till våra nuvarande konfirmander och till de ungdomar som ska börja åttan i höst. I slutet i början av maj skickar vi ut information och inbjudningar.

Var du på festen?

Vilken kväll! Mingel, aktiviteter, roliga utmaningar, grill, häng och en exklusiv konsert med Liamoo som fick hela Sofia Albertina kyrka att gunga.

Stort tack till alla som kom till Landskronas första "Inte som du tror"-fest! Festen för dig början åttan i höst eller som redan är konfirmerad! Vi kunde inte fått en bättre start med Liamoo som årets artist och en kyrka full av taggade ungdomar!

Se bilderna från festen nedan! Vi ses nästa år!

Följ oss på Instagram!

Se fler bilder från festen och vad som pågår i våra ungdomsverksamheter på:

landskrona_svk__unga

Heaven_landskrona

Konfirmation - Inte som du tror!

Du är inte ensam om att fundera över livet. Du behöver inte tycka, se ut eller tro på något speciellt sätt. Hos oss är du välkommen precis som du är.

Bra att veta om "Inte som du tror"-festen

"Inte som du tror" den 2 juni är en VIP-fest i och utanför Sofia Albertina kyrka för de nuvarande konfirmanderna i Landskrona – och för dig som är född 2008 och bor i någon av de tre församlingarna som finns inom kommunens gränser. Festen är gratis och drogfri.

För att komma in på området och i kyrkan ska du ha på dig ditt festivalarmband. Detta får du hem i brevlådan tillsammans med din VIP-inbjudan! Du som är konfirmerad/konfirmand använder dina konfa-t-shirt som biljett in!

Inte fått hem något armband eller behöver du en ny t-shirt? Kontakta landskrona.forsamling@svenskayrkan.se

Festivalområdet utanför kyrkan slår upp portarna 16.30. Cirka kl. 18.30 är det insläpp till Liamoos exklusiva framträdande inne i kyrkan (under spelningen är aktiviteterna på festivalområdet stängda). Vi räknar med att allt ska vara slut vid 21.00.

Grillen är igång hela kvällen! Vi bjuder på hamburgare (vego och kött), läsk, chips och kexchoklad!

Maria Sääw kommer ta bilder under kvällen. Hon har namnskylt på sig och det syns tydligt vem hon är. Vill du inte vara med, säg till. Bilderna visas framför allt på Svenska kyrkans webb och i sociala kanaler.  Har du eller dina föräldrar frågor om film/foto, hör av er till landskrona.forsamling@svenskakyrkan.se

Alla som är födda år 2008 och bor i någon av de tre församlingarna har fått en inbjudan via post i början av maj. Ingen inbjudan? Hör av dig till landskrona.forsamling@svenskakyrkan.se eller 0418-574 00 (mån-tors 10-12 & 13-15, fre 10-12)

De församlingar som inkluderas i festen är Landskrona församling, Häljarps församling samt Kvistofta församling.