För vuxna

Mötesplatser för dig som vill dela med dig av dina erfarenheter, diskutera, lyssna, lära, uppleva eller bara umgås med andra.

Sommaruppehåll och höststart v. 36

Nu är det sommaruppehåll för många av våra terminsverksamheter. Gudstjänster och konserter rullar på under sommaren. Mötesplats Spira håller öppet med sommartider och Förmiddagskaffet på torsdagarna fortsätter hela sommaren. I kalendern hittar du allt som händer i sommar.

Terminsverksamheterna kör igång igen från och med första veckan i september (v. 36).

Vi önskar dig en skön sommar!

Förmiddagskaffe

Vi möts och umgås kring kaffebordet. Det finns kaffe, the och tilltugg att köpa. Överskottet går till välgörande ändamål. Vi är ute i trädgården så länge vädret tillåter, blir det regn går vi in. Torsdagar 10:00-12:00 t om 25/8. Jämna veckor i Hanhals församlingshem och ojämna veckor i S:ta Gertruds kyrka. Välkommen! Den 8 september börjar terminens torsdagsträffar i lite ny skrud.

En blond kvinna dricker kaffe.

Torsdagsträffar

Välkommen till mötesplatser där vi får umgås och träffas på ett kravlöst vis. Ibland blir det program med gäster av olika slag. Kaffe/the, och smörgås står på menyn, och ibland kan det bli något lite mer matigt. Torsdagar kl. 11-13, varannan vecka i Hanhals församlingshem och varannan i S:ta Gertruds kyrka. Välkommen!

Temakvällar på Spira

Temakvällar med inspirerande, existentiella föredrag och fika utvalda onsdagar efter veckomässan i Kungsbacka kyrka. Välkommen till Mötesplats Spira.

Mötesplats Spira

Spira är en plats för möten, gemenskap och omsorg. Här vill vi att människor ska känna sig välkomna och välkomna andra. Här kan man sätta sig ner en stund, ta en paus i vardagen, och samtala över en kopp. Här finns alltid någon att prata med, och du är alltid välkommen hit.

Språkverkstan

Återhämtning, rörelse och vila. Vi tränar på att prata svenska och har ordträning.  Samtidigt tränar vi kroppen. Vi startar med fika. Onsdagar 14:30-16:30 på Skansen, Storgatan 2.