Wade in the Water, från Spirituals till Ellington

Under 18 år: gratis utan biljett
Biljetter via tickster.com och Coop City, förbutiken
Insläpp i kyrkan från 18.00

Vincent Nilsson började, som 10-åring, spela eufonium i EFS missionshus i Bjärnum. Några år senare blev trombonen hans huvudinstrument. Idag konserterar Vincent över hela världen men har sin bas i Danska Radions Big Band.

Sabina Zweiacker är född 1984 i Rinkaby, och har examen i klassisk sång från Musikhögskolan i Malmö. Hon är återkommande solist med bl a Sveriges Radios Symfoniorkester, Oslo Symfoniorkester och Kungliga Filharmoniska Orkestern.

här skriver Sydöstran om konserten.