Chorus Mix, ungdomskör från Hässleholm

Chorus Mix, Ungdomskör från Hässleholms församling
Anneli Walther, piano
Lukas Arvidsson, dirigent

Chorus Mix är en framstående blandad ungdomskör hemmastadd i Hässleholms kyrka. Kören byggdes upp av musikdirektören Birgitta Roslund och har funnits i församlingen i ca 30 år. Idag består kören av ca 20 ungdomar i åldrarna 13-20 år och leds av organisten Lukas Arvidsson. Ungdomarna arbetar på en hög nivå, både sångtekniskt och musikaliskt, och sjunger gärna allt från klassisk repertoar till jazz, gospel, improvisation och visor.