Påsknumret ute nu

Årets första Amenvisst delas ut inför påsk (3-4 april) till alla hushåll i pastoratet. God läsning tillönskas alla församlingsbor!

Vi hoppas numret bjuder givande läsning utifrån temat om väckelse & förnyelse. Nora kyrka får särskilt fokus då den var platsen för något riktigt spännande i början på 1800-talet. En historia att vara stolta över! Sen ger vi också en liten rapport om restaureringen av kyrkans torn som nu står klart och pryder tidningsomslaget så fint.

Med fastan inför påsk i åtanke har vi frågat församlingsbor om de nångång avstått något för att vinna något annat. Har du kanske själv provat det? 

Tidningen innehåller också våra vanliga guldkorn; personporträtt, korsord & bildfråga, ledare, bildsvep, kungörelser, nyheter, kyrkskatten, musiknotiser, bönesvaret och "med hjärta för församlingen" om ideellt engagemang.

God läsning och glad påsk!

Läs digital utgåva

Tidningen finns även att läsa digitalt på nätet. En ypperlig möjlighet om du vill gå tillbaka och läsa ett äldre nummer igen eller sprida tidningen vidare till familj och vänner utanför ordinarie utdelningsområde så är detta en ypperlig möjlighet!

Läs tidningen här: issuu.com/amenvisst

Utebliven tidning?

Vi är mån om att alla församlingsbor ska få tidningen hem i brevlådan. Meddela gärna om du fortfarande inte fått tidningen efter 5 april, genom att ringa 0612-85500 eller mejla kramfors.pastorat@svenskakyrkan.se.