Omslaget till Amenvisst nr 1 2022 på blå bakgrund

Nytt nummer ute nu

Nyhet Publicerad

Femte utgåvan av tidningen Amenvisst som når alla hushåll i våra tio församlingar delas ut denna vecka, 6-7 april. God läsning tillönskas alla församlingsbor!

Vår alldeles egna tidning är nu inne på sitt andra utgivningsår i och med att årets första nummer delas ut i detta nu till alla hushåll i de tio församlingarna.

Temat "dopet" kändes aktuellt efter ett par år av pandemi, som säkerligen pausat många dopplaner. Vi hoppas att tidningen med sitt tema kan inspirera till att fundera kring dopet igen.

Vi skriver om möjligheten till drop in-dop vid en gemensam dag i alla våra församlingar. I inslaget Kyrkskatten gör vi en rejäl historiedykning och går igenom kyrkornas dopfuntar med ursprung ända tillbaka till medeltiden. Och utöver temat bjuds som vanligt bildsvep, korsord, betraktelser, personporträtt, kungörelser mm.

Nu även digital utgåva

En nyhet från och med detta nummer är att tidningen nu även går att läsa digitalt på nätet. Vill du gå tillbaka och läsa ett äldre nummer igen eller bara sprida tidningen vidare till familj och vänner i andra delar av landet så är detta en ypperlig möjlighet!

Läs tidningen här: issuu.com/amenvisst

Meddela gärna om du inte fått tidningen, genom att ringa 0612-85500 eller mejla kramfors.pastorat@svenskakyrkan.se.