En tongivande heldag

Välkommen att turnera runt i församlingarna och ta del av kulturutbudet denna oktobers sista lördag. Fri entré till samtliga arrangemang.

Noas ark - musik och aktivitet för barn & vuxna

11:00 Ytterlännäs kyrka

Kul i kyrkan med musik och berättelsen om "Noas ark", under ledning av pedagog Terhi Saarela och kyrkomusiker Masako Karlsson.

Pannkaka till lunch efteråt.

Sånger om död och liv - romanskonsert i Allhelgonatid

15:00  Nora kyrka

David Saulesco och Matti Busch framför sånger av Gustaf Nordqvist, Antonín Dvorák, Fanny Mendelssohn, Lars-Erik Larsson, med flera i en konsert som kretsar kring liv, död, kärlek, saknad och tröst.

Efter konserten bjuder församlingsrådet på korv med bröd.

Orgel & pianokonsert med Ulf Norberg och Jonas Marmbrandt

18:00  Gudmundrå kyrka

Ulf Norberg och Jonas Marmbrandt som gästade även ifjol höstas återvänder och framför denna gång bl.a. Pianokonsert nr. 2 i G-moll av Camille Saint-Saëns.

Ett personporträtt av Ulf Norberg finns i vårt senaste Amenvisst

Läs höstnumret av Amenvisst

Vår församlingstidning delas ut till alla hushåll i de tio församlingarna med start 12 oktober. God läsning tillönskas alla församlingsbor!