En lapp med instruktioner om hur man ska tvätta händerna sitter över ett handfat.

Anpassningar p.g.a. pandemin

Nyhet Ändrad

Här finner du en sammanställning av de anpassningar vi gör just nu i vår verksamhet med anledning av coronapandemin, utifrån nya riktlinjer fr.o.m. 9 februari.

Läs senaste nytt om pandemin på krisinformation.se och hur du kan skydda dig själv och andra mot covid-19, på folkhalsomyndigheten.se samt längst ner på denna sidan.

öppet för besök

Vi gläds över att kunna samlas mer fritt igen. Restriktionerna kring maxantal slopades 9 februari och i samband med detta drog vi igång vårterminen för våra grupper, körer och träffar. Se information om våra sammankomster i kalendern.

Fortsatt gäller att vi är rädda om varandra och håller oss hemma vid symtom. De utökade städrutiner vi tillämpat sedan pandemins början fortsätter vi med. I våra lokaler finns möjlighet att hålla avstånd, möjlighet till handtvätt och fortsatt tillgång till handsprit.

Expeditioner stängda för besök

Undantaget för öppet i vår verksamhet är expeditionerna. De fem församlingsexpeditionerna och kyrkogårdsexpeditionen vid Mariakapellet, Kramfors håller fortsatt stängt för drop-in besök. Ta kontakt via telefon eller mejl.

Hellre digitalt deltagande?

För dig som vill vänta med att besöka en gudstjänst finns istället möjlighet att delta digitalt, genom att följa våra livesända söndagsgudstjänster:
Gudmundrå kyrka - www.facebook.com/gudmundra/live
Nordingrå kyrka & EFS-gården - www.facebook.com/nordingrakyrka/live