Informationsbrev Mars -22

Nyhet

Välkommen till Knista församlings nyhetsbrev!

Mars 2022

Covid—vad är det som gäller nu?
Från och med 1 april gäller inga särskilda restriktioner som påverka församlingens guds-tjänster och grupper. Var och en av oss får ta sitt ansvar till exempel genom att stanna hemma vid symptom, att fortsätta hålla god handhygien och så vidare. Det är glädjande att kunna se fram emot få fira Stilla Veckan och Påsk tillsammans i våra kyrkor!

Ukraina
Vår diakon, Annette har kontakt med kommunen kring mottagande av Ukrainska familjer i Lekeberg.

Insamlingskväll
Vi hoppas kunna hålla ”En kväll för fred” den 1 maj kl 18 i Kvistbro Kyrka. Det blir en konsert med lokala musiker och möjligheten att ge pengar till ACT Svenska kyrkans arbete med focus på Ukraina. Boka kvällen! Mer information följer ...

Fasteaktionen, Dela lika under samma himmel
Årets fasteinsamling pågår ända till Palmsöndagen, den 10 april.

Kyrkbussen—akut behov!
Som det är nu är två av våra chaufförer till kyrkbussen långtidssjukskrivna så vi kan inte er-bjuda skjuts till våra gudstjänster. För att vi ska kunna fortsätta att erbjuda denna tjänst så behöver vi er hjälp att hitta chaufförer.

Kan du eller någon du känner tänka sig att köra en eller två söndagar under våren så är det en viktig och oerhört värdefull insats för församlingen.

För den som är intresserad finns möjlighet att ”provköra” bussen.
Så fort vi har ett schema som täcker alla högmässor under terminen så kommer vi meddela att det åter går att boka sin plats, det är många som väntar på detta.
Ring Anna Borglund för mer information. 0585-315 43