Kyrkomusiker

Vi erbjuder ett musikaliskt kvalificerat arbete där du som kyrkomusiker och körledare blir en viktig del i vårt arbetslag. Ansök senaste 15 maj!

Klippans Pastorat ligger i det natursköna nordvästra Skåne och bildades den 1 januari 2014 efter ett samgående mellan Klippans, Riseberga-Färingtofta och Östra Ljungby församlingar. I pastoratet finns 8 kyrkor, 8 kyrkogårdar, drygt 20 fastigheter och ca 55 anställda. 

Vi erbjuder ett musikaliskt kvalificerat arbete i Klippans pastorat, där du blir en viktig del i vårt arbetslag. I Klippan finns av tradition ett rikt musikliv. Utöver att spela på förrättningar och gudstjänster i våra olika kyrkor så kommer du att leda pastoratets Gospelkör (Kefas Gospel) och Kefas Barnkör.

Vi söker dig...

... som vill jobba som körledare med inriktning gospel.
... som tycker om att spela på förrättningar och gudstjänster.
 ... som utmanas av uppgiften att planera, utforma och utveckla pastoratets musikliv tillsammans med övriga kyrkomusiker.
… som vill vara med att utveckla vår barn- och ungdomsverksamhet tillsammans med våra barn- och ungdomsledare.
 ... som vill jobba i ett stort pastorat och har lätt för att samarbeta med både barn och vuxna.
… som med nyfikenhet kan arbeta efter vår vision ”Vi är en kyrka i tiden som med Guds hjälp vill göra intryck, ge möjligheter till uttryck och lämna goda avtryck.”

Du har organist- eller kantorsexamen och är en engagerad musiker med intresse för och erfarenhet av att inspirera och leda körer. Du har en god social och pedagogisk förmåga.
Du blir en i ett arbetslag bestående av fyra kyrkomusiker. I tjänsten erfordras körkort och tillgång till egen bil. Tjänsten är på 100%.

Ansökan skickas till: Svenska kyrkan, Klippans pastorat, Box 2024, 264 02 Östra Ljungby.
Eller maila din ansökan till johanna.gredfors.ottesen@svenskakyrkan.se
Märk kuvertet eller mail med KYRKOMUSIKER.
Senast den 15 maj 2016 vill vi ha din ansökan.

Fackligt ombud Lärarförbundet Carl-Gustav Wallin.

Frågor ställs till: Kyrkoherde Pernilla Håkansdotter Olsson, tel 0435-296 81,
e-post: pernilla.hakansdotter-olsson@svenskakyrkan.se