Other languages with Google Translate

Karlstads pastorat Besöksadress: Västra Kyrkogatan 3-5, 65224 KARLSTAD Postadress: Västra Kyrkogatan 5, 65224 KARLSTAD Telefon:+46(54)141400 E-post till Karlstads pastorat

Om Västerstrandskyrkan

Kyrkan ligger vid Våxnäs centrum. Det är en modern tegelkyrka där det är full aktivitet av såväl stora som små under veckans alla dagar. Här huserar också Karlstads EFS-församling.

Adress: Sixbacken 1
Sittplatser: I kyrksalen finns cirka 200 sittplatser. Kyrkan är handikappanpassad och det finns rum för förberedelser inför dop eller vigsel.
Café: I kyrkobyggnaden finns det också ett café med ca 40 sittplatser, församlingssalen med 150 sittplatser och ett samvarorum med 32 sittplatser. Det finns också ett fullt utrustat kök.
Uthyrning: Kontakta expeditionen 054-14 14 00
Kontaktperson: Församlingsherde Johan Husberg, tfn. 054-14 19 52.

Panorama - se kyrkan som om du var där

Klicka på bilden för att öppna panoramat.