Other languages with Google Translate

Karlstads pastorat Besöksadress: Västra Kyrkogatan 3-5, 65224 KARLSTAD Postadress: Västra Kyrkogatan 5, 65224 KARLSTAD Telefon:+46(54)141400 E-post till Karlstads pastorat

Om Väse kyrka

I Väse socken ligger en av våra stora landsbygdskyrkor. Stor och rymlig är den så många får plats i kyrkbänkarna.

Adress: Kungsbacka 231, 660 57 Väse
Sittplatser: I denna stora kyrka får drygt 300 personer plats. Det finns extrastolar för 80-talet platser till. Det finns handikappingång vid sidoentrén. Skötbord på toalett. Liten trång toalett men med handikappvänlig wc stol.
Lokal för dopfest: I Sockenstugan intill kyrkan finns plats för 40 gäster.
Handikappentré, 2 toaletter varav 1 handikapp med skötbord. 5 barnmatsstolar. Kaffe och matporslin samt sal anpassat för 40 personer. Kök med restaurangdiskmaskin och dubbelbryggare.
Uthyrning: Kontakta expeditionen 054-14 14 00
Kontaktperson: Kyrkvaktmästare Anneli Magnusson 054-17 29 96.

Panorama - se kyrkan som om du var där

Klicka på fyrkanten till höger i bilden för att se kyrkan i fullskärm.