Karlstads pastorat

Prata med oss

Kontakt

Karlstads pastorat Besöksadress: Västra Kyrkogatan 3-5, 65224 KARLSTAD Postadress: Västra Kyrkogatan 5, 65224 KARLSTAD Telefon: +46(54)141400 E-post till Karlstads pastorat

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Ungdomsbussen

Numera finns Ungdomsbussen på Stora torget i Karlstad varje fredag. Där kan du få fika och en pratstund i en skön varm buss. Här kan du bli volontär!

Sofforna är sköna i den nya bussen! Kaffe?

Om du är intresserad av att hjälpa till...

kan du läsa mer på www.ungdomsbussen.nu eller ring Anders Holz 054-14 14 86. Volontärer får en utbildning så att de är rustade att hantera situationen i bussen. Bussen drivs av Svenska kyrkan i samverkan med Karlstads kommun.

Ungdomsbussen står på Stora torget varje fredagkväll 22.00-02.00.  Ombord på bussen kan du samtala, ta en fika eller bara sitta ner och ta det lugnt en stund. 

Volontärutbildning

För att vi ska kunna vara där behövs det hela tiden nya volontärer som bemannar bussen på kvällarna eller som bakar bullar. Vill du hjälpa till?

Snart startar vårens Volontärutbildning, klicka här för att läsa mer.
Nytt för i år är att du får vara med i bussen från och med att utbildningen startar. Är du intresserad? Läs mer här och ta kontakt med oss så fort du kan.

Just nu söker vi

> Bussförare. Har du B-kort taget före 1996  eller C-kort och är intresserad så hör av dig! 

> ”Kanelbullssponsorer”, som kan förse bussen med goda kanelbullar.
Kan du köra bussen eller vill ”sponsra oss” med kanelbullar, kontakta Ungdomsbussens projektledare Anders Holz på telefon: 054-14 14 86.