Other languages with Google Translate

Karlstads pastorat Besöksadress: Västra Kyrkogatan 3-5, 65224 KARLSTAD Postadress: Västra Kyrkogatan 5, 65224 KARLSTAD Telefon:+46(54)141400 E-post till Karlstads pastorat

Sopplunch, Equmeniakyrkan i Molkom

Höststart 17 september 2019. Tisdagar kl. 12.00, jämna veckor. Välkommen!

Kom och ät god soppa, umgås och trivs!

Varannan tisdag serverar vi soppa i Equmeniakyrkan i Molkom. Vi njuter av god mat och varandras sällskap och underhållning.

Höstens program:

17/9 FOLK- Musik och dikt i hösttid, om folk förr och nu Linda Ganters och Helena Stömberg, sång och piano.

1/10 Tanzania med egna ögon Marie Lundström visar bilder och berättar om sin resa till Tanzania.

15/10 Olof Franke med mera! Kören Norrtoner kommer och förgyller hösten med sina röster.

29/10 Landet och staden med Status quo. Linda Ganters berättar om sin resa till Izrael - Palestina - Jerusalem.

11/11 Musikens lekande och läkande toner. Musik - och bildterapeut Ingrid Michaelsen - om musikens kraft.

26/11 Adventstiden blommar Malin från Molkoms Blommor fixar till julblomman med oss!

Varmt välkomna!

Har du frågor angående sopplunchen? Kontakta Leah Fritz