Foto: Johannes Frandsen/Ikon

Gudstjänst med Små och stora, Kronoparkskyrkan

Välkommen till en gudstjänst anpassad för alla åldrar. Ej under Coronaperioden.

Vi startar gudstjänsten tillsammans, stora och små. De barn (ca 3-8 år) som vill, har strax möjlighet att följa med till lekhallen. Där har vi skattenledare förberett en bibelberättelse med hjälp av t.ex. dockteater, sång, lek, pyssel. Varje gång öppnar vi skattkistan och får panguppdrag!

Hör gärna av dig till förskollärare Margareta Elvén Olsson om du har frågor om Skatten på tel. 054 14 19 26 eller mejla margareta.elvenolsson@svenskakyrkan.se

Karlstads pastorat följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer så tänk på att under coronapandemin kan ändringar ske. Håll utkik här på hemisdan, i appen eller på respektive församlings Facebook-sida.

Var beredd på förändringar

Du är varmt välkommen till kyrkan! Men var noga med handhygienen och se till att du stannar hemma och tar hand om dig om du är sjuk. Karlstads pastorat följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regeringens beslut.

Coronaviruset och Svenska kyrkan