Foto: Alex Giacomini/Ikon

Sångfåglarna

En kör för dig som går i åk 1-3. Västerstrandskyrkan onsdagar kl. 15.30-16.10. Start 14/9. Mer info hittar ni här under. Kom och var med!

Barnkören Sångfåglarna är kören för barn 7-9 år gamla, dvs födda 2013-2015.

Kören övar en gång i veckan i körrummet på bottenvåningen av Västerstrandskyrkan och sjunger en blandad repertoar.
Du får sjunga och ha kul med musik. Vi tränar lite kanon, stämmor och att sjunga solo.
Sångfåglarna medverkar bland annat vid några tillfällen i Gudstjänst med små och stora m.m.

Start: 14/9 kl 15.30-16.10.
Vi är noga med handhygien och stannar hemma vid förkylnings- och sjukdomssymtom.

Frågor och anmälan för nya körsångare:
Helen Oscarsson, sms 0767-661956, telefon. 054-14 19 56.

Kom och var med och sjung!

Om Västerstrandskyrkan

Kyrkan ligger vid Våxnäs centrum. Det är en modern tegelkyrka där det är full aktivitet av såväl stora som små under veckans alla dagar.

Västerstrands församling

Välkommen till en stadsförsamling med bred och livlig verksamhet för alla åldrar.

Välkommen till Karlstads pastorat

Svenska kyrkan engagerar många människor i Karlstad. Körsångare, cafégäster, bullbakare, barn och föräldrar, konfirmander, frivilliga, pilgrimer, dansare och många andra. Läs om vår verksamhet här.