Samtalsakuten och KAST Värmland

SamtalsAkuten och Krismottagning för män vänder sig till dig som är i akut livskris och behöver samtala med en samtalsterapeut och bor i Forshaga, Hammarö, Karlstad, Grums och Kils kommun. KAST Värmland, mottagning för köpare av sexuella tjänster, vänder sig till dig som bor i Värmland.

SAMTALSAKUTEN 054-540 11 00

Samtalsakuten vänder sig till dig som är i akut livskris och behöver samtala med en samtalsterapeut.
Har du drabbats av sorg, separation, arbetslöshet, existentiell kris eller andra dramatiska händelser i ditt liv? Då kan Samtalsakuten erbjuda dig en möjlighet att bearbeta och samtala om den uppkomna krisen.

Vi har förstärkt sekretess och vi för inga journaler. Varje besök pågår i 50 minuter och kostar 120 kr vilket betalas kontant. Du har möjlighet till max 8 samtal.

Din första kontakt sker via vår telefonsvarare, telefon 054-540 11 00, tala in ditt namn och telefonnummer så rings du upp så snart som möjligt.

Du kan även kontakta SamtalsAkuten via epost: samtalsakuten@karlstad.se.
Besöksadress: Karlsbergsgatan 2 A, Karlstad

KAST VÄRMLAND, 0200-290 900

KAST Värmland vänder sig till dig, över 18 år som är boende i Värmland och som behöver hjälp för att du köper sexuella tjänster.

Vi erbjuder individuella krissamtal. Den som är anhörig är också välkommen att höra av sig för egna samtal oavsett om den närstående har kontakt med oss eller inte.

Arbetet bedrivs under sekretess och utan journalföring. Alla kontakter är frivilliga, den som söker oss hör själv av sig via e-post eller telefon, inget remissförfarande.  Varje samtal är femtio minuter och kostar 150 kr.
Du kan också nå oss via: kastvarmland@karlstad.se

Besöksadress: Karlsbergsgatan 2 A, Karlstad

SamtalsAkuten och KAST Värmland är ett samarbete mellan Region Värmland, Svenska Kyrkan och Karlstads-, Forshagas-, Grums-, Hammarös- och Kils kommuner.