Other languages with Google Translate

Karlstads pastorat Besöksadress: Västra Kyrkogatan 3-5, 65224 KARLSTAD Postadress: Västra Kyrkogatan 5, 65224 KARLSTAD Telefon:+46(54)141400 E-post till Karlstads pastorat

Samtalsakuten, Krismottagning för män och KAST Värmland

SamtalsAkuten och Krismottagning för män vänder sig till dig som är i akut livskris och behöver samtala med en samtalsterapeut och bor i Forshaga, Hammarö, Karlstad, Grums och Kils kommun. KAST Värmland, mottagning för köpare av sexuella tjänster, vänder sig till dig som bor i Värmland.

SAMTALSAKUTEN 054-18 00 50

Samtalsakuten vänder sig till dig som är i akut livskris och behöver samtala med en samtalsterapeut.
Har du drabbats av sorg, separation, arbetslöshet, existentiell kris eller andra dramatiska händelser i ditt liv? Då kan Samtalsakuten erbjuda dig en möjlighet att bearbeta och samtala om den uppkomna krisen.

Vi har förstärkt sekretess och vi för inga journaler. Varje besök pågår i 50 minuter och kostar 120 kr vilket betalas kontant. Du har möjlighet till max 8 samtal.

Din första kontakt sker via vår telefonsvarare, telefon 054-18 00 50, tala in ditt namn och telefonnummer så rings du upp så snart som möjligt.

Du kan även kontakta SamtalsAkuten via epost: samtalsakuten@karlstad.se.
Besöksadress: Västra Torggatan 15, våning två (hiss finns), 652 24 Karlstad

KRISMOTTAGNING FÖR MÄN 054-18 01 54

Krismottagning för män vänder sig till dig som är man och är i akut livskris och vill samtala med en manlig samtalsterapeut.
Har du drabbats av sorg, separation, arbetslöshet, existentiell kris eller andra dramatiska händelser i ditt liv? Har du problem i nära relationer och eller behöver hjälp att hantera din aggressivitet?

Då kan Krismottagning för män erbjuda dig en möjlighet till bearbetning via enskilda samtal med en manlig terapeut eller genom att delta i gruppverksamhet.

Vi har förstärkt sekretess och vi för inga journaler. Varje besök pågår i 50 minuter och kostar 120 kr vilket betalas kontant, detta gäller även gruppverksamheten. Du har möjlighet till max 6 samtal.

Din första kontakt sker via vår telefonsvarare, telefon 054-18 01 54, tala in ditt namn och telefonnummer så rings du upp så snart som möjligt. Du kan också nå oss via epost: krismottagningenforman@karlstad.se.

Besöksadress: Västra Torggatan 15, våning två (hiss finns), 652 24 Karlstad

Ickevåldsgrupp

Krismottagning för män kan också erbjuda ickevåldsgrupp – en metod för män som har våldsproblem i nära relationer.

• Gruppen träffas 24 gånger
  • 8 temaområden knutna till våld
  • Bearbetning av egna erfarenheter av våldsutövning
  • Arbeta med aktuella våldsepisoder som äger rum medan mannen går i grupp
  • Gruppen består av 5-7 deltagare som leds av två erfarna gruppledare
  • Tid Torsdagar 15.00-16.30

KAST VÄRMLAND, 0200-290 900

KAST Värmland vänder sig till dig, över 18 år som är boende i Värmland och som behöver hjälp för att du köper sexuella tjänster.

Vi erbjuder individuella krissamtal. Den som är anhörig är också välkommen att höra av sig för egna samtal oavsett om den närstående har kontakt med oss eller inte.

Arbetet bedrivs under sekretess och utan journalföring. Alla kontakter är frivilliga, den som söker oss hör själv av sig via e-post eller telefon, inget remissförfarande.  Varje samtal är femtio minuter och kostar 120 kr.
Du kan också nå oss via: kastvarmland@karlstad.se

Besöksadress: Västra Torggatan 15, våning 2 (hiss finns), 652 24 Karlstad

SamtalsAkuten och Krismottagning för män ochKAST Värmland är ett samarbete mellan Region Värmland, Svenska Kyrkan och Karlstad, Forshaga, Grums, Hammarö och Kils kommuner.