Regnbågsmässa

Nattvardsgudstjänst för alla HBTQ-vänliga personer. 18.30 Norrstrandskyrkan, sista söndagen i månaden. Hösten 2020: 25/9, 30/10, 27/11. Välkommen!

Mässan, som präglas av öppenhet, och firas i gemenskap med och för homo-hetero-bi-trans- och queerpersoner och alla är välkomna precis som de är. Sista söndagen i månaden.

Under coronatiden delas vid nattvarden bara brödet ut. Om du inte vill gå fram och ta emot brödet kan du även få det i bänken eller tar emot personlig välsignelse. Om du känner dig osäker kan du alltid fråga någon av de tjänstgörande till råds.

Karlstads pastorat följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer så tänk på att under coronapandemin kan ändringar ske. Håll utkik här på hemisdan, i appen eller på respektive församlings Facebook-sida.

Var beredd på förändringar

Du är varmt välkommen till kyrkan! Men var noga med handhygienen och se till att du stannar hemma och tar hand om dig om du är sjuk. Karlstads pastorat följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regeringens beslut.

Coronaviruset och Svenska kyrkan