Other languages with Google Translate

Karlstads pastorat Besöksadress: Västra Kyrkogatan 3-5, 65224 KARLSTAD Postadress: Västra Kyrkogatan 5, 65224 KARLSTAD Telefon:+46(54)141400 E-post till Karlstads pastorat

Om Östra Fågelviks kyrka

Östra Fågelviks kyrka är den tredje i det området. Den byggdes 1715 och är en barockkyrka. Den liknar många kyrkor i Värmland. Den har ett brett kyrkorum, tresidigt avslutat i öster, med ett torn i väster och en sakristia mitt på.

Adress: Östra Fågelvik 209
Sittplatser: I kyrkan får det plats ca 150 personer och 25 till på extrastolar.
Intill kyrkan finns ett församlingshem där det finns caféplatser för 60 gäster. Kyrkan har handikappentré och skötbord åt dopbarn i sakristian.
Lokal för dopfest: Östra Fågelviks församlingshem har också handikappentré. Där finns 2 toaletter varav 1 handikapptoalett med skötbord. Kaffe och matporslin samt sal anpassat för 60 personer. 5 barnmatstolar. Litet trångt kök med restaurangdiskmaskin och dubbelbryggare.
Uthyrning: Kontakta expeditionen 054-14 14 00
Kontaktperson: Kyrkvaktmästare Dan Veileby, tfn. 054-17 29 93.

Panorama

Nu kan du se dig om i Östra Fågelvik utan att behöva åka dit. Klicka på bilden så öppnas panoramat i ett nytt fönster.

Klicka på bilden för att öppna panoramat