Foto: Louise Albrecht

Öppet hus på Vintervärme 5 feb - med vernissage och hemlös utställning

Nyhet Publicerad

Välkommen till nattboendet Vintervärme! Då får du se de inskickade bilderna på temat "Värme" som nu täcker väggarna. Du får se hur lokalerna ser ut, fika och prata med volontärer och det finns en utställning om hemlöshet alldeles utanför. Välkommen!

Söndag 5 februari 16.00-19.00

 

Hälsa på i lokalerna

Välkommen till Vintervärme! Denna dag är alla som vill välkomna för att titta på lokalerna där vi har årets nattboende. Se hur besökarna sover och hur volontärerna har det på natten.

Värme-vernissage - inskickade bilder i storformat

Vi har bett allmänheten om bilder på temat ”Värme” och nu finns 26 varma tavlor på väggarna. Du kan läsa lite om varje tavla och de går att köpa för 500 kr eller valfri högre summa. Bilderna ska hänga kvar tills Vintervärme stänger 26 mars. Efter det kan de hämtas.

Se utställning om hemlöshet

Utanför lokalen kommer det att finnas en utställning om hemlöshet uppställd med olika exempel på hur de klarar av de kalla dagarna.

Välkommen!

 

Här kan du läsa mer om Vintervärme.

Vintervärmekvällar för natt- och kvällsvolontärer, 27 nov och 11 dec

Välkommen på utbildningskväll för dig som vill arbeta som natt- eller kvällsvolontär på Vintervärme. Vi går igenom de regler och rutiner som gäller och äter också mat tillsammans.