Några barn står bredvid varandra framme vid koret och sjunger.
Foto: Johannes Frandsen

Miniorer/Solstrålarna, Molkom

Torsdagar 13.30-16.30, 7-9 år. Församlingshemmet i Molkom, Klockarvägen 5. Start 22/9.

Vi träffas i Församlingshemmet mellan kl. 13.30 och 16.30.

Barnen hämtas av kyrkans personal vid skolan och promenerar gemensamt till föramlingshemmet där vi börjar med att äta mellanmål. Vi sjunger, leker, pysslar m.m..

Barnen hämtas vid skolan kl. 13.30. Terminsstart 22 september 2022.

Ingen verksamhet: v. 44

För information kontakta Anna rydberg tel: 054-14 15 07 eller anna.rydberg2@svenskakyrkan.se

Om Nyeds kyrka

Nyeds kyrka ligger alldeles intill Molkoms tätort invid Molkomsjön. Det är en röd korskyrka i trä och vacker interiör från 1700-talet. Församlingshemmet ligger på andra sidan stora vägen, lite närmre centrum.

Alster-Nyedsbygdens församling

Församlingen med både landsbygd och tätort som innefattar de vackra kyrkorna i Älvsbacka, Alster och Nyed med församlingshem. Alla är välkomna.

Välkommen till Karlstads pastorat

Svenska kyrkan engagerar många människor i Karlstad. Körsångare, cafégäster, bullbakare, barn och föräldrar, konfirmander, frivilliga, pilgrimer, dansare och många andra. Läs om vår verksamhet här.