Other languages with Google Translate

Karlstads pastorat Besöksadress: Västra Kyrkogatan 3-5, 65224 KARLSTAD Postadress: Västra Kyrkogatan 5, 65224 KARLSTAD Telefon:+46(54)141400 E-post till Karlstads pastorat

Om Kronoparkskyrkan

Mitt på Kronoparken ligger kyrkan som sjuder av liv hela veckan. En lättillgänglig kyrka med både församlingssal och café med en mysig atmosfär.

Adress: Signalhornsgatan 21
Sittplatser: I kyrksalen får det plats 95 personer och lägger man till församlingssalen finns det 135 platser till. I rummet bredvid kyrkan finns ett café med 40-talet sittplatser. Lokalerna är handikapanpassade, toaletter och rum för förberedelser finns. Det finns ett fullt utrustat kök.
Uthyrning: Kontakta expeditionen 054-14 14 00
Kontaktperson: Laila Saad tel 054-141948.

Panorama - se kyrkan som om du var där

Klicka på bilden för att öppna panoramat.